wal

Vi søker kreativt team

Vi søker kreativt team

Vi ser etter et kreativt team som kan jobbe hos oss på engasjement frem til sommeren, med mulighet for forlengelse. Dere vil bli en del av den kreative avdelingen i byrået som består av blant annet seks kreatører, to innholdsprodusenter og fem designere. Dere har nok erfaring til å jobbe selvstendig, selv om dere får oppfølging ved behov og vil jobbe tett med de andre fagdisiplinene i byrået. Det er en fordel om en av dere har god tekstkompetanse. Vi kan by på varierte og spennende briefer, og deilig lunsj fra kokken vår Rosemary. 

 Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke. 

Send en mail til simen.frogner@wearelive.no hvis du er interessert, eller ta kontakt på telefon 936 23 007.


Om arbeidsgiveren

WAL er et uavhengig reklame- og kommunikasjonsbyrå som ble startet i 2014, og som eies og drives av ansatte. Vi holder til på Skøyen i Oslo og har i dag rundt 30 ansatte. Vi hjelper merkevarer med å løse utfordringene sine, og bruker kreativitet som et viktig virkemiddel for å gjøre dette. Vi leverer alt fra enkeltstående kampanjer, til større kommunikasjonskonsepter. Vi jobber med kunder som Coop, Aktiv Eiendom, Orkla, Tine, Ricola og Universitetet i Stavanger.