wal

Macer / Designer

Vi søker formsterk macer / designer 

WAL trenger flere flinke folk og ser etter en formsterk macer/designer som kan bli et nytt tilskudd til designavdelingen vår. 

Vi ser etter en person med erfaring, gjerne fra reklamebransjen. Du trives med mye produksjon, har et sterkt øye for faget og evner til å sette eget design. Du har et kritisk blikk til både eget og andres arbeid, og går gjerne en ekstra runde for at det som blir sendt ut av huset skal holde så høy kvalitet som mulig. 

Som macer/designer evner du å omstille deg raskt for å jobbe med flere ulike oppgaver og kunder i løpet av en arbeidsdag, og du klarer å holde hodet kaldt de dagene det koker som mest. 

Litt mer om det vi ser etter: 

•  Allsidighet, med evnen til å jobbe på tvers av medier, både digitale og trykte
•  Et godt øye for design og visuelle løsninger
•  Nysgjerrig, engasjert og leken – enten du er ekstrovert eller introvert
•  Ønske om å være en del av og bidra til et kreativt miljø
•  Selvgående og god gjennomføringsevne 
•  God kjennskap til Adobe Photoshop, Illustrator og InDesign
•  Du har forretningsforståelse og klarer å sette deg inn i kundens behov
•  Animasjonskompetanse ses på som en fordel

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke.

For spørsmål om stillingen, kontakt Head of design, Kaja Isnes på 404 71 082 eller kaja.isnes@wearelive.no
 

Om arbeidsgiveren

WAL er et uavhengig reklame- og kommunikasjonsbyrå som ble startet i 2014, og som eies og drives av ansatte. Vi holder til på Skøyen i Oslo og har i dag rundt 30 ansatte. Vi hjelper merkevarer med å løse utfordringene sine, og bruker kreativitet som et viktig virkemiddel for å gjøre dette. Vi leverer alt fra rene designløsninger som visuelle identiteter, til større kommunikasjonskonsepter. Vi jobber med kunder som Coop, Aktiv Eiendom, Orkla, Tine, Ricola og Universitetet i Stavanger. Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår, god lunsj fra kokken vår Rosemary, morsomme turer i både inn- og utland, et kreativt, ungt arbeidsmiljø og et høyt faglig nivå.