wal

Vi søker tekstforfatter / innholdsprodusent

Vi søker tekstforfatter / innholdsprodusent

Vi søker en allsidig tekstforfatter til vår innholdsavdeling. Vi ser etter deg som er god med ord, skriver korrekt norsk og har et kritisk blikk. Du trives i et kreativt miljø hvor tempoet er høyt, og er opptatt av kvalitet og går gjerne en ekstra runde for at det du leverer fra deg holder så høyt nivå som mulig. Du har erfaring med å skrive, men det er ikke så viktig for oss om har gjort dette i et reklamebyrå, et innholdsbyrå, en avis eller et annet sted, så lenge tekstene blir gode. 

I WAL vil du skrive tekster for alt fra eiendomsmeglerkjeder og universitet til dagligvarekjeder og matleveringstjenester. Noen ganger er det lengre, redaksjonelle artikler, mens andre ganger er det korte tekster til sosiale medier. Erfaring med ulike kanaler, både digitale og trykte, er en fordel. Det er også et pluss hvis du har erfaring med enkel bilde- og videoredigering, uten at dette er avgjørende. 

Litt mer om det vi ser etter: 

•      Rikt, variert språk og evnen til å skrive ulikt for ulike kunder
•      God til å gi og få feedback
•      Nysgjerrig, engasjert og leken – enten du er ekstrovert eller introvert
•      Ønske om å være en del av og bidra til et kreativt miljø
•      Selvgående og god gjennomføringsevne 
•      Du har forretningsforståelse og klarer å sette deg inn i kundens behov

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater uansett alder, kjønn, seksuell legning, funksjonsevne, etnisk bakgrunn, arbeids- og livserfaring til å søke.

For mer informasjon om stillingen, kontakt kreativ leder, Simen Frogner på telefon 936 23 007 eller på simen.frogner@wearelive.no

Om arbeidsgiveren


WAL er et uavhengig reklame- og kommunikasjonsbyrå som ble startet i 2014, og som eies og drives av ansatte. Vi holder til på Skøyen i Oslo og har i dag rundt 30 ansatte. Vi hjelper merkevarer med å løse utfordringene sine, og bruker kreativitet som et viktig virkemiddel for å gjøre dette. Vi leverer alt fra enkeltstående Facebook-poster til store kommunikasjonskonsepter. Vi jobber med kunder som Coop, Aktiv Eiendom, Orkla, Tine, Ricola, Foodora og Universitetet i Stavanger. Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår, god lunsj fra kokken vår Rosemary, morsomme turer i både inn- og utland, et kreativt, ungt arbeidsmiljø og et høyt faglig nivå.